Region

Svet

Draganu od srca - Pomozimo malom Draganu Prnjatu da ode na operaciju u Nemačku (Foto)

Redakcija portala Svet Plus apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu trogodišnjem mališanu Draganu Prnjatu da sakupi 74.000 evra potrebnih za operaciju u Nemačkoj, njegovu jedinu šansu da pobedi tumor bešike.

Draganu od srca - Pomozimo malom Draganu Prnjatu da ode na operaciju u Nemačku (Foto)



Dragan Prnjat ima samo tri i po godine i boluje od retkog oblika tumora bešike. Nažalost, u našoj zemlji nije moguće izvršiti operaciju kakva mu je potrebna i dati adekvatnu terapiju, pa su lekari preporučili odlazak u kliniku u Nemačkoj. Njegovi roditelji Dejan i Bernadeta Prnjat nemaju potrebna sredstva za spas svog deteta pa apeluju na sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.



Mali Dragan je trenutno kod kuće u strogoj izolaciji, primio je tri bloka hemoterapije. Lekari savetuju da bi najbolje bilo da što pre dođe u Nemačku, jer se ne sme čekati duže od dva meseca da bi se na vreme mogla obaviti operacija i postoperativno lečenje. Za to mu je potrebno 74.000 EUR. U cenu nisu uračunate analize, kao ni moguće infekcije.



Sve informacije o akcijama se mogu naći na Facebook stranici "Draganu od srca", koja je aktivna tri nedelje i okupila je veliki broj ljudi širokog srca. Takođe, veliku podršku porodica je dobila od Humanitarne fondacije Novi Beograd koja je omogućila dobijanje SMS broja preko kog se slanjem poruke pomaže Draganu.

SMS sa sadržajem 22 potrebno je poslati na broj 3030. Cena poruke je 100 din sa PDV-om.



Bliže informacije se mogu dobiti na sajtu www.budihuman.rs kao i www.draganprnjat.com

Naš portal i porodica Prnjat ovim putem apeluju na sve ljude koji mogu i žele da se priključe akciji i pomognu Draganu da ima detinjstvo kakvo zaslužuje uplatom na sledeće brojeve računa:

Dinarski: 160-403145-37
Devizni: 00-540-0000754.7
IBAN: RS35160005400000754757


Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>