Svet

Region

Maćeha Opre Vinfi iznela šokantne detalje o slavnoj voditeljki!

Barbara Vinfri, maćeha Opre Vinfri otkriva da joj je na njen 64-rođendan slavna voditeljka naredila da se iseli iz kuće u kojoj je živela sa njenim ocem i dodaje kako je ona glavni krivac za raspad njenog braka.

Maćeha Opre Vinfi iznela šokantne detalje o slavnoj voditeljki!



Opra Vinfri opsovala Lindzi Lohan tokom snimanja emisije (Video)
Barbara Vinfri, maćeha slavne voditeljke Opre Vinfri iznela je šokantne detalje o životu slavne voditeljke i  tvrdi kako je upravo ona naredila da se što pre iseli iz kuće u kojoj je živela sa njenim ocem Veronom.
 
"Pozvala me je za moj rođendan i zapretila da odmah napustim kuću u kojoj sam 14 godina živela s njenim ocem Vernonom. Sve sam izgubila, nije to samo kuća. Bio je to moj dom, sve moje uspomene su tu",  rekla je Barbara u intrevjuu za Daily Mail i dodala kako ne zna čime je toliko isprovocirala Opru, da je ona izbaci iz kuće.

"Ne znam čime sam je tako naljutila da se tako ponaša prema meni i izbaci me na ulicu bez ikakvih emocija. Ali to je Opra, i sudija i porota. Mislim da je problem bio u tome što sam joj se obraćala kao normalnoj osobi. To nije volela. Ona članove porodice doživljava kao poslugu i koristi svoje bogatstvo kako bi kontrolisala sve oko sebe",  tvrdi Barbara i ističe da je slika kojom se Opra predstavlja u javnosti potpuno drugačija od one prave.

"Ona je zapravo jedna vrlo nesrećna osoba ispod kože", tvrdi Barbara i dodaje da je Opra kupila kuću u kojoj je ona živela sa svojim suprugom, ali da to zapravo nikada nije bio poklon njima, već način na koji je Opra gradila svoje carstvo, prenosi Story.rs.

"Suprug mi je jednom rekao ako ti neko nešto pokloni, to ne znači da te zaista voli, misleći na Opru. Ona sve mora da kontroliše. Sve mora da bude po njenom. Nije tačna slika koju stvara u javnosti da je ona jedna vrlo velikodušna osoba koja svima rado pomaže. Sve je samo stvar kontrole i upravljanja. Iz nekih ljudi jednostavno ne možete isterati taj mentalitet geta",  priča Barbara, dodajući da je auto koji je vozio njen bivši suprug takođe bio na Oprino ime.

"Lako je čoveku da se navikne na bogatstvo kakvo ima Opra, ali ipak, novac ne može kupiti sve",  zaključila je Barbara.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>