Region

Svet

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Jelena, Katarina Šišmanović i Aleksandar!

Večeras u treći plesni duel šoua Ples sa zvezdama idu Igor Lazić Nigor i Jelena Borović, Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković , parovi koji su najmanjim brojem glasova  publike ušli u plesni dvoboj, a koji će par ispasti , zavisi isključivo od sudija takmičenja.

Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Jelena, Katarina Šišmanović i Aleksandar!



Ples sa zvezdama: Koji par ispada večeras nakon plesnog duela?
Sinoćnja epizoda takmičenja  Ples sa zvezdama donela je dosta uzbuđenja, dvanaest plesnih parova pokazalo je svoje igračko umeće pred žirijem koji je i ovog puta bio na visini svog zadatka, a VIP takmičare nije štedeo svojim oštrim komentarima.

Komentari Aleksanda Josipovića ponovo su izazvali podeljena mišljenja kod publike i takmičara, a neki su se po prvi put susreli i da od najstrožijeg člana žirija čuju i nešto pozitivno. Specijalni gost večeri bio je Sergej Ćetković, koji je otpevao pemsu "Moj svijet" sa kojom će ove godinu predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Kopenhagenu.

Prošle nedelje takmičenje su napustili Tamara Paunović i njen pertner Mirko Knežević, a nakon sabiranja glasova gledaoca i tabele sa bodovima, odlučeno je da u plesni dvoboj idu Igor Lazić Nigor i Jelena Borović, Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković . Koji će nas par napustiti zavisi samo od strogog, ali pravičnog žirija koji čine Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Marija Prelević i Nikola Mandić.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>