Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković - Ponosna sam na Marka Mićića!

Učesnici šoua Ples sa zvezdama Tanja Bošković i Marko Mićiće očarali su žiri svojim tangom koji su otplesala u prvoj takmičarskoj emisiji. Glumica otkriva kakvo joj je sada mišljenje o plesnom partneru, ali i koji ples jedva čeka da zaigra.

Ples sa zvezdama: Tanja Bošković - Ponosna sam na Marka Mićića!



Ples sa zvezdama: Vanesa Šokčić - Imam tremu od padova, noge su mi pune modrica
Iako se činilo da je na početku pomalo skeptična po pitanju svog mlađašnog plesnog partnera Marka Mićića u takmičenju Ples sa zvezdama, sada je Tanja Bošković potpuno sigurna da je on pravi plesni partner za nju.

"Imam partnera iz svojih snova, zaista. Taj mladi čovek je jedno uzvišeno stvorenje, čudesno. Tako mlad, a tako uzvišen i profesionalan sofisticiranih sredstava igračkih i ljudskih", kaže Tanja i dodaje da je oduševljena što stasava jedna vaspitana i pametna generacija čiji je deo i Marko Mićić.

"Zadivljena sam zaista. To samo znači da stasava generacija koja ume da bude vaspitana, to je izvanredno kućno vaspitanje. Koja ume da bude žrtvena što je specijalno važno, a za moj ukus, epohalno važno. To je poučljiva generacija i ume nežno da prenese svoje znanje u oblasti gde je on najbolji. To je generacija mojih unučića i veoma se ponosim Markom Mićićem", iskrena je Tanja i kaže da se raduje svakom plesu.

"Radujem se svakom plesu, a volim one najteže. Volim tango, ja sam tango smrti otpevala u životu, a u ovom šou i odigrala. Volim bečki valcer veoma. Brže plesove izuzetno volim i mislim da ću se tek tu zapravo istaći. A paso doble je moja strast", otkriva Tanja.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>