Region

Svet

Ples sa zvezdama: Učesnici probili led, večeras ispada prvi par!

Učesnici šoua Ples sa zvezdama sinoć su zvanično počeli sa takmičarskim delom pa su se domaće zvezde pokazale u najboljem svetlu, nakon samo sedam dana koliko su imali da se pripreme da bi kročili na presudni podijum. U plesnom dvoboju saznaćemo ko ide kući.

Ples sa zvezdama: Učesnici probili led, večeras ispada prvi par!



Ples sa zvezdama: Takmičari pokazali plesno umeće! Koji parovi idu u duel? (Foto)
Svih četrnaest parova imalo je priliku sinoć da uz profesionalne igrače partnere i mentore otpleše svoj prvi ples pred sudijama Marijom Prelević, Konstantinom Kostjukovim, Nikolom Mandićem i čini se najoštrijeg u kritici Aleksandrom Josipovićem. Tako su se gledaocima i dotičnima predstavili: Milan i Jelena, Ivan i Marija, Tanja i Marko, Nikolija i Ignjat, Tanja i Marko, Lena i Nikola, Saša i Ana, Katarina i Aleksandar, Milojko i Zorana, Tamara i Mirko, Niggor i Jelena, Aleksandar i Slađana, Vanesa i Vlada, i Nemeš i Marija.

Ples sa zvezdama: Nikolija Jovanović i Ignjat Filipović razočarali sudije - Igrate kao nadrogirani penzioneri!
Iako su se sjajno snašli u prvoj epizodi Plesa sa zvezdama u kojoj su najviše dotakli publiku Milojko Pantić i Zorana, Niggor i Jelena, Ivan Mihailović i Marija, ali i Tanja Petrović i njen partner Marko, nažalost, jedan par će večeras biti eliminisan. U duelu koji ćemo gledati od 21h na TV Prva takmičiće se dva plesna para koja su, odlukom žirija i publike, osvojila najmanji broj poena, a čini se kako se učesnicima veoma dopalo vatreno krštenje pa niko od njih ne bi da tako brzo završi sa plesnim koracima. Specijalni muzički gost ovog humanitarnog šoua biće Željko Samardžić.

Upečatljiva scena, izvanredni kostimi i još fascinantnije domaće zvezde kao vrsni igrači zavodljivih i prvenstveno zahtevnih plesova i koreografija, obećavaju pravu zabavu i večeras, a s kojim ćemo se plesnim parom oprostiti zavisiće od gledalaca i sudija! Čitajte sve detalje na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Arhiva Prva TV

Viber

Izvor: Svet Plus


>