Region

Svet

Milan Popović uživa u druženju sa sinom Aleksandrom (Foto)

Još od kada su u četvrtak stigili u Srbiju, Milan Popović i njegov sin Aleksandar ne prestaju da se druže i igraju. Srpski biznismen je naslednika posle sudske presude kojom je starateljstvo nad Aleksandrom dodeljeno Severini, prvi put doveo u Srbiju, i od tada su nerazdvojni.

Milan Popović uživa u druženju sa sinom Aleksandrom (Foto)



Milan je malenog Aleksandra još u četvrtak preuzeo od Severine, pa su privatnim avionom iz Zagreba stigli na beogradski aerodrom Nikola Tesla, odakle ih je vozač odvezao do Negoševe ulice gde biznismen ima kafić i stan. Tu ih je dočekala Milanova porodica i od tada tata i sin koriste svaki trenutak da provedu zajedno.


Foto: Aleksandar Dimitrijević

Primećeni su kako ispred Milanovog kafića biznismen ispija kafu, dok mali Aleksandar u društvu dadilje uživa na beogradskom suncu. Tata mu ispunjava svaku želju, a pošto Aleksandar, kao i svako dete, ne može dugo biti miran, njegov tata je uvek na oprezu i konstantno ga drži na oku.


Foto: Aleksandar Dimitrijević

Aleksandar se konačno primirio, popio sokić, a stolicu je zamenio za jastuk pa je time zabavljao i tatu i goste u kafiću. Sve u svemu, zaključujemo da je Milan presrećan što je nakon sedam meseci konačno sa sinom 24 sata dnevno i da to pritom nije po hotelima, kako je bilo kada ga nije mogao izvesti van Hrvatske.


Foto: Aleksandar Dimitrijević

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>