Region

Svet

Trinaesti Dečiji sajam od 25. do 27. aprila na Beogradskom sajmu (Foto)

Bliži se početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Trinaesti po redu Dečiji sajam biće održan i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 25. do 27. aprila.

Trinaesti Dečiji sajam od 25. do 27. aprila na Beogradskom sajmu (Foto)



Dečiji sajam: Predsajamsko druženje sa mališanima u šoping centru Stadion (Foto)
Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Vikend za mališane: Počeo je dvanaesti Dečiji sajam
Prvi put, ulicama na Dečijem sajmu biće dodeljena imena koja ćete Vi izabrati putem glasanja na sajtu www.decijisajam.rs



Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na trinaesti Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju. Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

Kao i svake godine, sa najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, a tu će biti i Žandermerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, zaista očekuje odlična prolećna zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti XIII Dečiji sajam.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>