Svet

Region

Guns N' Roses večeras u Beogradskoj areni

Ljubitelji hard rok zvuka biće u prilici da večeras u "Beogradskoj areni" prisustvuju koncertu legendarne američke grupe "Guns N' Roses" koja je obeležila svetsku muzičku scenu brojnim hitovima kao i nezaboravnim koncertnim nastupima.

Guns N Roses večeras u Beogradskoj areni



Kao domaća podrška pred koncert G'N'R-a nastupiće bend Night shift, dok će se za atmosferu pred nastup američkog sastava pobrinuti kanadski rok bend "Danko Jones".

Osim muzikom, koja je mešavina roka, bluza, panka i hevi metala, "GNR" su oduvek plenili pažnju medija i javnosti tučama i skandalima.

Trenutni sastav benda čine vokal Eksl Rouz, gitaristi Ron "Bumblefoot" Tal, didž-ej Aša i Ričard Fortus, basista Tomi Stinson, bubnjar Frank Ferer i klavijaturista Dizi Rid i Kris Pitman.

Njihove legendarne rok balade "November Rain" ili "Don't Cry", zatim pesme "Sweet Child Of Mine", "Paradise City" i "Wellcome to The Jungle", nezaobilazni su hitovi svakog njihovog koncerta.

Nastupali su sa Metalikom, svirali s Eltonom Džonom, Majklom Džeksonom, Rolingstonsima, osvajali su publiku gde god se pojavili i stvarali opštu histeriju.







izvor: vesti online

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

GNR

Povezane vesti:


>