Svet

Region

Šakira je otkrila kako se zaljubila u Pikea i kako održavaju ljubav (Video)

Šakira i Pike već na prvi pogled odaju da su zaljubljeni do ušiju, a kolumbijska pop zvezda otkrila je gostujući u jednoj emisiji šta ju je privuklo na njemu budući da je fudbaler 10 godina mlađi od nje, te kako održavaju svoju ljubav.

Šakira je otkrila kako se zaljubila u Pikea i kako održavaju ljubav (Video)



Šakira (37) i Žerar Pike (27) upoznali su se kada je njemu bilo 23. "Pogledala sam u te plave oči i pomislila - to je to", izjavila je pevačica koja trenutno promoviše svoju pesmu "23" koju je posvetila upravo njemu. Osim što ju je poklonila svom izabraniku sa kojim ima sina Milana, atraktivna Kolumbijka kaže kako i njoj ova pesma puno znači.

Šakira: Ponosna sam što sam žena fudbalera, neću propustiti nijednu utakmicu
Na pitanje voditelja kako ona i deset godina mlađi Pike uz toliko posla i obaveza po celoj planeti, održavaju svoju ljubav, Šakira je uz osmeh rekla: "Stalno se pipkamo!". "Trudimo se da kvalitetno provodimo zajedničko vreme", dodala je atraktivna plavuša koja je na Fejsbuku zahvaljujući broju pratilaca ubedljivo na prvom mestu, a već danas obradovaće svoju publiku novim spotom.

Šakira je zahvaljujući fanovima broj jedan na Fejsbuku (Foto)
Šakira ne krije da se zaljubila u Pikea na prvi pogled, a o tom iskustvu i uopšteno ljubavi kaže: "Uh. To je teško pitanje. Osećate se kao da je lavina prešla preko vas kad sretnete pravu osobu. Mislim da je ljubav nešto na čemu se mora raditi i što se razvije vremenom i iskustvom. Ljubav je vežbanje".



Autor: B.B.
Foto: Screenshot Yahoo Music / iHeart Radio

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>