Region

Svet

Region

Monika Kiš pokazuje grudi Lazaru Ristovskom

Devojka raskošnog poprsja Monika Kiš, pobednica prvog izbora za najlepši dekolte u organizaciji "Alo" novina dobila je ulogu u novom filmu Lazara Ristovskog, "Beli lavovi".

Monika Kiš pokazuje grudi Lazaru Ristovskom


Ona glumi siromašnu devojku kojoj je Bog podario velike grudi i kako vlada velika novčana kriza u zemlji svoj dar koristi da bih zaradila novac.

Naime, svoje grudi pokazuje glavnom junaku, u ovom slučaju Ristovskom, za 10 evra jer se gledanjem u njih produžava život. Do njene saradnje sa poznatim glumcem i rediteljem, kako sama kaže, došlo je sasvim slučajno i za nju neočekivano.

"Ulogu u filmu sam dobila sasvim neočekivano. Naime, mog oca, koji 40 godina radi u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, pozvao je sin Lazara Ristovskog, Petar, koji je takođe režiser, pitao je da li bih pristala da glumim u novom filmu njegovog oca. Ja sam pristala, a potom se moj otac sastao s gospodinom Ristovskim i dogovorili su se o svemu", izjavila je Monika, koja nije želela previše da govori o radnji filma, osim onoga što je već poznato.

U glavnim ulogama pojaviće se Bata Živojinović, Mira Banjac, Gordan Kičić, Vuk Kostić i drugi. Ova sjajna glumačka ekipa okupiće se 1. oktobra kada počinje snimanje.

"Lazar Ristovski i ja smo se sreli, razgovarali smo o filmu i s obzirom na to da nisam glumica, uputio me je u sve. Dogovorili smo se i da mi usput daje instrukcije zbog mog glumačkog neiskustva. Moram da naglasim da mi je velika čast što ću se pojaviti u filmu Lazara Ristovskog i glumiti uz tako velika imena kao što su Bata Živojinović i Mira Banjac", zaključila je Monika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>