Region

Svet

Region

Laza Ristovski i Olga Kirilenko snimili vruće scene

Olga Kirilenko oglasila se na Tviteru povodom snimanja scena sa Lazom Ristovski za film "November Man", čije je snimanje u Beogradu već izazvalo veliko interesaovanje.

Laza Ristovski i Olga Kirilenko snimili vruće scene"Bilo je vruće na snimanju "November Mana". I ne, ne mislim na
beogradsko vreme", napisala je na Tviteru Olga Kirilenko. A na šta je mislila? Na snimanje vruće scene sa našim Lazom Ristovskim.

"Glumio sam zaista jednu zahtevnu vruću scenu sa Olgom Kirilenko. I dobro sam se pokazao", kratko je kroz smeh rekao glumac Laza Ristovski, s kojim je juče bilo nemoguće duže razgovarati o samoj sceni, budući da je ekipa filma ceo dan snimala na Belom dvoru i drugim lokacijama.

U trileru Rodžera Donaldsona "Novembarski čovek" Ristovski ima jednu od glavnih uloga, pored holivudskih zvezda Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko, i glumi ruskog tajkuna, kandidata za predsednika Rusije, oko koga se plete radnja filma.

"Imao sam jednu veliku scenu koju smo snimali u parlamentu, gde držim govor poslanicima na ruskom. Bila je to zaista glumački teška scena, ali će ostati upečatljiva", rekao nam je Laza Ristovski.

Olga Kirilenko, koja je već nekoliko nedelja u Beogradu, ostala je"dobro čuvana zvezda". Za razliku od Brosnana koga su fotografi više puta slikali kako šeta gradom, kupuje u prodavnicama ili provodi dan sa novim prijateljima - Olga Kirilenko ostala je nedodirljiva i nevidljiva.
 
Snimanje filma završava se za desetak dana, a naš Laza Ristovski, kako nam je najavio, odmah će otići na dugi, zasluženi odmor.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>