Region

Svet

Region

Laza Ristovski: Olga Kirilenko je mazna i lepa!

Lazar Ristovski, jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, ali i uspešan reditelj jer mu je film "Belo odelo" bio na prestižnom filmskom festivalu u Kanu, završio je snimanje filma "Novembarski čovek" s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko.

Laza Ristovski: Olga Kirilenko je mazna i lepa!Publiku je najviše zanimalo kakva je to Olga u vrućim scenama o kojima se pričalo?

"Profesionalac. Mislim, ponaša se profesionalno i ne folira se. Videćete i na fotografijama kako je mazna i lepa. Za jednu glumicu je to dovoljno za početak. Ipak, ono što je na mene ostavilo najjači utisak jeste saradnja s režiserom Rodžerom Donaldsonom, čovekom koji je radio s glumačkim veličinama kao što su Al Paćino, Kevin Kostner, Džin Hekman... Kada od takvog reditelja dobijete komplimente, onda to smatram pohvalom koju treba zapamtiti", kaže Ristovski.

Popularni glumac kaže i da je ponovo uložio svu svoju energiju jer je "oduvek znao da količina utrošene energije mora odgovarati postignutom rezultatu".

"Ako želiš da budeš dobar i uspešan u bilo kom poslu, moraš da uložiš veliki deo sebe. A tu trku s vremenom niko nije dobio pa neću ni ja. Jedino se trudim da ne kaskam za vremenom, već da idem ispred njega", priča Ristovski.

Glumac priprema i projekat "Čarape kralja Petra".

"Milovan Vitezović i ja završavamo scenario i sada se očekuje najavljivana podrška države. To je veliki i skup projekat i država, ako želi da se sledeće godine, kada je 100 godina od Prvog svetskog rata, suprotstavi negativnim trendovima i revidiranju istorije o učešću Srbije u tom ratu, mora da reaguje brzo. Ja mogu samo da kažem da sam već dobio pristanak jedne velike svetske zvezde za učešće u filmu", kaže Ristovski.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/Alo/RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>