Svet

Region

Mihael Šumaher već deset nedelja u komi, šanse za oporavak sve minimalnije?

Mihael Šumaher već deset nedelja nalazi se u komi usled pada koji je zadobio na skijanju u Francuskoj. Iako svi čvrsto veruju u njegov oporavak, lekari postaju sve zabrinutiju i daju različite prognoze.

Mihael Šumaher već deset nedelja u komi, šanse za oporavak sve minimalnije?



Luis Hamilton šokirao izjavom o Mihaelu Šumaheru: Sve se događa sa razlogom!
Mihael Šumaher i dalje se nalazi u veštačkoj komi, a prema izjavama lekara šanse za oporavak postaju sve minimalnije. Ipak, njegova porodica ne gubi nadu i čvrsto veruje da će se sedmostruki šampion u Formuli 1 probuditi.

"Šumaherova porodica je neverovatno jaka, ništa ne može da ih obeshrabri. Svaki dan su u bolnici, prihvatili su takvu situaciju i pokušave da se izbore zajedno sa Mihaelom. Divim im se”, rekla je menadžerka proslavljenog vozača Sabina Kem i dodala da se Šumi i dalje nalazi u fazi buđenja:

“Prihvatili smo da buđenje može da potraje”, rekla je Kemova, koja je nije želela da potvrdi pisanje nemačkih medija da je Šumher pokazao neke ohrabrujuće znake, “Takve stvari su privatna stvar njegove porodice”, naglasila je Sabina.

Mihael Šumaher 29. decembra 2013. godine doživeo je tešku nesreću prilikom pada na skijanju i od tada se nalazi u veštačko izazvanoj komi iz koje doktori pokušavaju da ga probude. Njegovo stanje je trenutno stabilno, ali i veoma kritično.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Michael Schumacher

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>