Region

Svet

Dejana Živković: Trpim nepravdu zbog veze sa Vladimirom Stojkovićem!

Manekenka Dejana Živković svojom vezom sa Vladimirom Stojkovićem privukla je veliku pažnju javnosti, a i nakon raskida provokativnim fotografijama koje objavljuje ne prestaje da intrigira. No, posle ove veze ipak trpi razne nepravde koje joj se nedopadaju.

Dejana Živković: Trpim nepravdu zbog veze sa Vladimirom Stojkovićem!



Dejana Živković samouvereno zavodi u bikiniju: Može li više seksi? (Foto)
S obzirom da je Vladimir Stojković uplovio u vezu sa manekenkom odmah nakon razilaženja od Bojane Rajić sa kojom ima sina Lava, Dejana je vrlo brzo stekla titulu zavodnice. "Napravila sam jednu grešku a to je da sam u javnosti pokazala svog tadašnjeg momka i zbog toga i dan-danas osećam nepravdu. Nadam se da neću morati da prođem kroz taj pritisak javnosti ikada više. Naravno da mi mnogo momaka prilazi svakodnevno, može se reći da sam zavodnica, ali samo platonski, jer ne ulazim lako u veze i jako retko dozvolim da mi se neko sviđa, a i priđe, tako da sam pre samo lutka sa naslovne strane", kaže Dejana.

Sem što joj je teško da prolazi kroz svu tu medijsku pažnju, Dejana Živković kaže da nije lako održavati takvu liniju: "Ja sam gurman i nije mi nimalo lako da ostanem u dobroj formi, treniram skoro svaki dan, gledam da unosim što više proteina, izbegavam slatkiše, alkohol...", završava manekenka.

Autor: M.P.
Izvor: 24sata.rs
Foto: Facebook/Dejana Dea Živković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>