Ostalo

Sme�no

Tužio Mekdonalds zbog salvete, tužba vredna 1,5 miliona dolara (Video)

Opštepoznato je da Amerikanci vole da se parniče, a Vebster Lukas je postavio jednu od najneverovatnijih tužbi pred američki sud. Naime, on je tužio Mekdonalds zbog maltretiranja samo zato što nisu hteli da mu daju još jednu salvetu.

Tužio Mekdonalds zbog salvete, tužba vredna 1,5 miliona dolara (Video)



Afroamerikanac Vebster Lukas je od Mekdonaldsa tražio odštetu od 1,5 miliona dolara, pozivajući se na rasističko maltretiranje jer je radnik za pultom odbio da mu uz hamburger da još jednu salvetu. Ova "drama" se odigrala u Kaliforniji, u restoranu u Pakoimi.

Kako se čini Lukas je u svojoj kesi sa duplim hamburgerom pronašao samo jednu salvetu, pa je otišao do radnika za kasom i zamolio ga za još jednu, što je radnik odbio. Potrešena mušterija takođe tvrdi da je menadžer Mekdonalsa napravio rasističku opasku, pa je upravi istog dana stigao mejl u kom se žalio zbog pretrpljenog "duševnog stresa".

Mekdonalds je Vebesteru ponudio besplatne hamburgere, koje je on odbio jer usled emotivnog stresa koji je doživeo ne može normalno da funkicioniše, a 1,5 miliona dolara odštete bi rešile stvar.



Autor: A.K.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>