Region

Svet

Emina Jahović: Svoju decu vaspitavam da budu skromna

Emina Jahović krajem februara proslavila je drugi rođendan svog sina Javuza u krugu najbliže famislije i prijatelja. Popularna pevačica kaže, da iako mogu da žive raskošnim životom svoju decu vaspitava da budu skromna.

Emina Jahović: Svoju decu vaspitavam da budu skromna



X Factor Adria: Kristina Kovač i Emina Jahović sve više zatežu odnose!
"Tačno pre dve godine desio se ovaj trenutak kad sam upoznala mog sina Javuza.Uz mog sina Jamana ovo je moja najveća ljubav koju znam. Srećan ti rođendan sine, da si mi zdrav  i sretan ako Bog da", izjavila je pevačica povodom rođendana svog mlađeg sina.

Pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja X Factor  Emina Jahović iz braka sa pevačem Mustafom Sandalom ima dva sina i kdaže da svoju decu vaspitavaju da budu skromna:

"Javuz je još mali, ali Jaman je vrlo skromno dete. Vaspitavam ga na način na koji su vaspitavali mene i Mustafu. I moj muž potiče iz skromne porodice i sve što ima stvorio je sam. Želim da moja deca nijednog trenutka ne budu razmažena jer to ne podnosim. Ne kupujem im previše igračaka, niti to činim svaki put kad izađemo u šetnju. Ako je nešto u tanjiru, to mora do kraja da se pojede i nema izvoljevanja", izjavila je nedavno Emina.

Autor: J.B.
Izvor: Hello
Foto: Twitter/Emina Jahovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>