Svet

Region

Obnovili romansu: Rijana i Kris Braun ponovo u vezi?

Rijana je nedavno proslavila svoj 26. rođendan, a od tada su krenule i spekulacije da je obnovila ljubavnu romansu sa Kris Braunom koji je raskinuo vezu sa poznatom manekenkom Karuče Tran.

Obnovili romansu: Rijana i Kris Braun ponovo u vezi?Kris Braun žrtva ucene: Mora da plati 250 000 dolara kako bi izbegao zatvor!
Kris Braun protekle nedelje proveo je nekoliko dana u rehabilitacionom centru, gde mu je uspostavljena dijagnoza da pati od bipolarnog poremećaja. Nakon izlaska iz centra, reper je raskinuo svoju višemesečnu vezu sa popularnom manekenkom Karuče Tran, jer je odlučio da ponovo pokuša sa Rijanom.

Izvor blizak paru navodi da njih dvoje neprestano razmenjuju poruke od Rijaninog rođendana i da su se među njima ponovo pojavile emocije. Otkako je reper Rijanu brutalno pretukao 2009. godine, par se prvi put zajedno pojavio prošle godine u februaru na dodeli Gremi nagrada, a ubrzo nakon toga su raskinuli, da bi se Kris ponovo vratio manekenki Karuče Tran, koju je sada otpratio sa Tvitera.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Rihanna, Chris Brown

Viber

Izvor: Svet Plus


>