Svet

Region

Kris Braun žrtva ucene: Mora da plati 250 000 dolara kako bi izbegao zatvor!

Popularni muzičar Kris Braun često je na meti medija zbog svog skandaloznog ponašanja, a sad je postao žrtva ucene, zbog navodne tuče u kojoj je učestvovao na košarkaškoj utakmici prošle godine.

Kris Braun žrtva ucene: Mora da plati 250 000 dolara kako bi izbegao zatvor!Kris Braun u ulozi brejkdensera u filmu Bitka godine! (Foto+Video)
Malkom Ausbun podneo je krivičnu prijavu protiv repera koji je prema navodima, tokom košarkaške utakmice zajedno sa svoja tri druga izazvao tuču u kojoj je on povređen.

Prema pisanju stranih medija, Ausbunov advokat je poslao pismo Krisovom advokatu u kome se navodi, da ukoliko reper ne bude platio odštetu od 250 000 dolara, podićiće optužnicu i poslati muzičara u zatvor. Braun ipak , ne želi da plati izvesnu sumu, jer kako kaže Malkoma nije nikada ni dotakao i smatra da je žrtva njegove ucene.

Takođe, i jedan od bivših advokat navodne žrtve je još prošle godine potvrdio da Kris nije tukao njegovog tadašnjeg klijenta i da ima sve zabeleženo na snimku , ali je zbog te izjave dobio otkaz.

Autor: J.B.
Foto:Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>