Ljubav

Style

Ovakvi tipovi muškaraca vas nikada neće oženiti

Mnoge žene maštaju da će jednom upoznati svog princa za koga će se udati,  ali isto tako maraju da budu i svesne da postoje tipovi muškaraca za koje u startu treba da znate da vas nikada neće zaprositi.

Ovakvi tipovi muškaraca vas nikada neće oženiti



Četiri male navike koje stvaraju velike probleme u vezama
Nije spreman za ozbiljnu vezu
: To je možda i najčešća vrsta muškaraca koja nikada neće uploviti u bračnu luku. On radije ide iz veze u vezu, a kada odnos počinje da postaje ozbiljan, podvije rep i zbriše. Uplaši se i ostavlja vas uz izvinjenje kako još nije spreman za ozbiljnu vezu. Najverovatnije je da nikada neće ni biti. Nema smisla da mu objašnjavate kako ste baš vi za njega savršeni te da pokušavate da ga promente jer ćete delovati poput očajnice. Pustite ga i ne gubite vreme na njega. Radije to vreme iskoristite kako biste pronašli pravog.

Nije preboleo bivšu: Ove tipove definitivno trebate izbegavati ukoliko vas zanima ozbiljna veza. Ako često govori o bivšoj, prepričava vam njene navike, hobije, interese, pa čak i stvari koje su zajedno radili, znak je da je još nije preboleo čak i ako to ne želi da prizna. Njemu definitivno treba vremena da raskine s prošlošću, pa ne možete očekivati da će vas zaprositi.

Posao na prvom mestu: Usmeren je na posao i sve se vrti oko njegove karijere. Previše radi, pa nema vremena za vas. To je tip muškarca koji mora da bude zadovoljan poslovnim uspehom ili barem da zna da je na najboljem putu da ostvari svoj cilj. Do tada ne očekujte previše od njega.

Uvek traži bolje: S njim će vam biti fantastično. Postoji samo jedna 'mala' zamerka - nije u stanju da se obvaveže. On uvek misli kako nešto propušta i da će mu s nekom drugom biti bolje, premda je ono što ima s vama fantastično. Sigurno ne želite život da protraćite na nekoga ko misli kako niste dovoljno dobri za njega.

Negativne i nerealne žene najčešće ostaju same u životu
Svi iz njegovog društva su upola mlađi
: To je muškarac u kasnim četrdesetim godinama. Poslovno je uspešan. I dok su se svi njegovi prijatelji iz mlađih dana skrasili on se uporno druži s upola mlađima od sebe. Zanimaju ga provodi i mnogo mlađe devojke. On, naime, samom sebi ne želi da prizna kako te devojke nisu s njim zbog njegovog izgleda ili duhovitosti, već zbog novca.

Još nije pronašao onu pravu: Prešao je četrdesetu i nikada se nije ženio jer mu je razlog bio kako nije pronašao srodnu dušu. Stoga se zapitajte - ako među mnoštvom devojaka s kojima se, s obzirom na njegove godine, nalazio nije pronašao pravu kako možete biti sigurni da ste vi ta? Radije zaštitite svoja osećanja i klonite ga se.

Na prvom mestu su mu njegova deca: Upoznali ste muškarca koji je razveden i ima decu. Besprekorno o njima brine i učestvuje u njihovim životima. Upravo to vas je i privuklo kod njega jer otac koji toliko brine o deci ne može da bude loš čovek. Nema ništa loše u tome što je odgovoran otac, ali ukoliko se vi zbog toga manje viđate zapitajte se da li će ikada u njegovom srcu biti barem malo mesta i za vas.

Autor: J.B.
Izvor: magazin.net
Foto: stockimages/freedigitalphotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>