Ostalo

Sme�no

Devet pasa oslobođeno iz laboratorije: Njihovi stidljivi prvi koraci na suncu i travi će vas rastužiti (Video)

Ovih devet pasa rase Bigl proveli su ceo svoj životni vek u laboratoriji u kojoj su na njima obavljana razna istraživanja i eksperimenti, a nakon što su napokon spaseni kamera je zabeležila njihove prve korake na travi.

Devet pasa oslobođeno iz laboratorije: Njihovi stidljivi prvi koraci na suncu i travi će vas rastužiti (Video)



20 ključnih činjenica koje svaki vlasnik pasa mora znati: Poslednja će vam slomiti srce (Foto)
Volonteri iz organizacije za zaštitu životinja "ARME" odveli su izmučene pse na travnatu površinu i ohrabrivali ih da izađu iz transportera, a psi su ovom prilikom prvi put uživali na sunčevoj svetlosti i prvi put su videli travu.



Zbog njegove anomalije niko ga ne želi: Pogledajte psa koji ima dva nosa (Video)
Kao i svi psi, uprkos tome što su celog života bili namučeni, nisu osećali otpor prema volonterima i na snimku se može videti kako jedan od njih kroz rešetke transportera sa ljubavlju liže prst jednom od svojih spasioca.

Kuce su u početku bile pomalo uplašene i zbunjene, ali su uz ljubav volontera koji su ih ohrabrivali skupili hrabrost da napuste jedino što su do sada imali prilike da upoznaju - transporter. Prvom psu trebalo je čitavih deset minuta da izađe i oseti travu na svojim šapicama, a za njim su onda krenuli i ostali psi.



Pogledajte kako je mače pomoglo psu da izađe na slobodu! (Video)
Nakon prvih koraka na travi, psi su morali da budu vraćeni u transportere i krenu na putovanje dugo šest sati, ali volonteri iz ove organizacije nisu imali srca da ih zadrže u kavezima, pa su ih unutar kombija ponovo pustili da se slobodno šetaju i maze sa njima, a psi su uživali u ljubavi koju su konačnu dobili.

Iako su napokon slobodni, trenutak u kome stidljivo napuštaju transporter rastužiće i one sa najtvrđim srcem, podsećajući na sve te dane koje su proveli zatočeni. Svih devet pasa sada je oslobođeno iz laboratorije i svaki od njih pronašao je svoj dom pun ljubavi.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>