Ostalo

Sme�no

Zbog njegove anomalije niko ga ne želi: Pogledajte psa koji ima dva nosa (Video)

Ovaj mladi mešanac nemačkog i belgijskog ovčara zove se Snafls i već mesecima nalazi se u azilu u Glazgovu, jer zbog svog defekta niko ne želi da mu pruži dom. Razlog ovom odbijanju je njegova neobična anomalija na njegovoj njušci.

Zbog njegove anomalije niko ga ne želi: Pogledajte psa koji ima dva nosa (Video)



Spremite maramice, jer ova priča će vas rasplakati: Susret neobičnih prijatelja posle 5 godina! (Video)
Snafls je u azil "Dog's Trust" došao kada ga je predao jedan od  lokalni šinter, a trenutno se o njemu brine osoblje, ali zbog retkog kongenitalnog defekta već počinje da sumnja da će se ovaj simpatični pas ikada usrećiti u nekoj porodici. Ima samo četiri meseca, a već je promenio četiri vlasnika. Baš nema sreće, niko ne želi da ga usvoji.

"Umesto spojenih nozdrva, ima neku vrstu rascepljenja. Taj defekt na njušci mu daje izgled dva nosa, posebno što svaku nozdrvu može da pomera posebno! Ovakvu anomaliju  nisam videla u svojoj 20-godišnjoj karijeri“, objašnjava veterinarka Anđela Mekalister, a prenosi Daily Mail.

S obzirom na to da je većina pasa koji su živeli oko njega našla novo utočište, Snafls se više od mesec i po dana, koliko je u skloništu, trudi da privuče pažnju, ali mu baš i ne polazi za rukom. "Dovodili su nam i prihvatali smo na stotine pasa svih mogućih oblika i veličina, ali nikada nisam videla nešto poput Snaflsa“,kaže upravnica azila Sandra Loton.

"Šteta što ovaj mužjačić predivne naravi ne može da nađe dom samo zato što misle da je ružan.Možda zaista nije imao sreće sa lepotom poput Lesi, ali ima zlatno srce" rekla je na kraju upravnica.



Autor: J.B.
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>