Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila ne gasi fabriku! Azad je prozreo Džihana, jedan od njih dvojice će izgubiti sve... (Foto)

Boran prepušta Sili odluku o zatvaranju fabrike. Ona usrećuje radnike i obezbeđuje im budućnost. Džihan ne odustaje od zle namere i igre protiv Borana. Azad je sve sigurniji da Džihan stoji iza požara i upušta se u dublju istragu...

Serija Sila večeras: Sila ne gasi fabriku! Azad je prozreo Džihana, jedan od njih dvojice će izgubiti sve... (Foto)



Azad je uveren da je Džihan spreman proliti krv da bi ostvario što je naumio, pa ga optužuje za požar u fabrici, a na njegovoj su strani i rezultati uviđaja.

Serija Sila večeras: Trudna Sila se guši u požaru! Hoće li Boran stići na vreme?
Ogorčeni radnici strahuju od gubitka posla, pa neki mole Džihana za posao, dok drugi odlaze kod Firuza... Džihan će, naravno, sve iskoristiti protiv Borana. Ljut zbog neuspelog plana, okuplja ljude u kući i govori im kako bi sve bilo dobro da je on vlasnik fabrike. Okreće ih protiv Borana i Sile, te ubedljivom pričom i taktičnom samilošću prima nazad u pleme.

Serija Sila večeras: Sila je na rubu nervnog sloma, a Azad u velikoj opasnosti! (Foto)
Rad fabrike se postavlja u pitanje, pa je na Boranu i Sili velika odluka. Boran je, ipak, prepušta samo Sili koja će odlučiti o budućnosti ogorčenih radnika i fabrike. Radnici žele posao, a rizik je veliki. Sila, ipak, odlučuje da fabrika nastavi sa radom, u čemu je Boran potpuno podržava.



Dok Azad i Narin uživaju u zajedničkim trenucima, Esma se potpuno prepušta Džihanu i počinje dublje da istražuje njegov porodični život... Burhanu jasno stavlja do znanja da je ne zanima.

Azad govori ocu da će do tančina istražiti "nesreću" pa se hrabro upušta u opasnost, a njegova odlučnost uznemiriće i razbesneti Džihana. U sledećem ratu između njih dvojice, jedan će pobediti, a jedan ostati bez svega...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>