Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila je na rubu nervnog sloma, a Azad u velikoj opasnosti! (Foto)

Džihan je uveren da ga je Boran prijavio policiji pa smišlja osvetnički plan. Kevser se poigrava sa Silinom savešću, zbog čega je ona na rubu živaca. Boran je uz nju, a Azad upada u veliku nevolju koja će ga skupo koštati...

Serija Sila večeras: Sila je na rubu nervnog sloma, a Azad u velikoj opasnosti! (Foto)



Serija Sila: Džihana privodi policija, Firuz-aga konačno prihvata Silu! (Foto)
Džihan izigrava žrtvu i poriče da je učestvovao u zločinu pa napušta policijsku stanicu. Ocu govori da je došlo do greške, a svoje ljude uverava u to da im Boran radi iza leđa i blati čast plemena. Uz podršku oca i brata odlazi u Boranovu firmu kako bi mu se suprotstavio, ali Boran neće popustiti.

Sila opet pomaže Firuzu i on je konačno prihvata, međutim, i dalje nailazi na Kevserine optužbe. Ajše se priprema za odlazak na sud i svedočenje protiv Hamdija, dok je Narin zabrinuta zbog očevog stanja. Dželil i Azad planiraju otvaranje nove firme, ne slute da će im to doneti još veće probleme.

Serija Sila: Džihan saznaje da je Esma trudna! Sila spašava život Firuzu (Foto)
Džihan i Esma postaju sve bliskiji. Firuz-aga se oporavlja, ali ne odustaje od namere da vaspitava unuka prema zakonima običaja, pa je Boran rastrzan na dve strane.



Serija Sila večeras: Pleme slavi dolazak novog age, Sila se suprotstavi Firuzu i običajima (Foto)
Azad primeti da ga neko prati na putu do firme pa strahuje i biva sve oprezniji. Sila ne podnosi prisustvo Turgutove žene u kući i krivi sebe za njegovu smrt. Boran je svestan da se njegova majka poigrava Silinom savešću i ;ini sve da joj naudi, ali ne boji se da joj se suprotstavi. Ona i Boran odlaze do firme, a Azad shvata da upada u sve veću opasnost...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>