Svet

Region

Kremirano telo sestre Džulije Roberts, verenik nije bio pozvan!

Polusestra Džulije Roberts, Nensi Mouts, pronađena je 13. februara mrtva u stanu u Los Anđelesu, na podu kupatila. Prema informacijama, 37-godišnja Nensi preminula je usled predoziranja lekovima, a kremirana je juče u krugu najbliže familije.

Kremirano telo sestre Džulije Roberts, verenik nije bio pozvan!



Porodicu Džulije Roberts zadesila još jedna tragedija!
Telo pokojne Nensi pronašao je na podu kupatila njen verenik Džon Dilbek zajedno sa oproštajnim pismom, u kome je stajalo da za svoju smrt krivi poznatu glumicu i polusestru Džuliju Roberts.

"Džon je saznao da je telo njegove verenice kremirano, a da njega niko nije obavestio o tome", rekao je izvor i dodao da je Dilbek bio primoran da angažuje advokata zbog ostavinske rasprave koja treba da se održi početkom marta.

" To je tako tužno, jer postoje neke naznake da Dilbek nema prava na imovinu svoje pokojne verenice, zbog toga je morao da angažuje advokate kako bi video da li je i on jedan od naslednika imovine ", kaže izvor blizak Džonu.

Džon pokušava da nastavi sa svojim životom, ali se jako teško miri sa činjenicom da njegove verenice sa kojom je ovog leta planirao i da se venča u Los Anđelesu, više nema.

Autor: J.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>