Style

Ljubav

Ana Grubin u X Factoru Adria iznenađenje za sve! Pokazala je više nego što treba? (Foto)

Voditeljka regionalnog takmičenja X Factor Adria, Ana Mihajlovski Grubin, iznenadila je sinoć oskudnim izdanjem na sceni, kako gledaoce, tako i prisutne u studiju. Zbog provokativnog stajlinga dobila je pregršt komplimenata, a ni takmičare nije ostavila ravnodušnima.

Ana Grubin u X Factoru Adria iznenađenje za sve! Pokazala je više nego što treba? (Foto)



Ana Mihajlovski bez trunke šminke: Ja kad ustanem, uplašim samu sebe! (Foto)
Na sceni šestog lajva sve napetijeg muzičkog šoua X Factor Adria, Ana Grubin se samopouzdano pojavila u iznenađujuće oskudnom izdanju. Uska crna čipkasta haljina upotpunjena crnim donjim vešom u potpunosti je otkrila njeno vitko telo, a ni duboki dekolte nije prošao nezapaženo.

Iako se činilo da zbog pripijene haljine i visokih štikli jedva može normalno zakoračiti, Ana se odlično snašla u svojoj ulozi pa je pokazala da i ovakvo izdanje (koje više otkriva nego pokriva) može itekako dobro poneti.



Reklo bi se da se i publici i takmičarima voditeljkino "vamp" izdanje veoma dopalo budući da je dobila brdo komplimenata, a mnogi su se složili da je ovo njeno najbolje izdanje do sada. Ipak, ako uzmemo u obzir da žene za lepotu često svašta istrpe, ostaje pitanje kako se Ana zaista osećala u ovoj kreaciji...

Od ženskog dela naše redakcije je, osim komplimenata, itekako zaslužila i pohvale za hrabrost!

Autor: B.B.
Foto: Instagram/Ana Mihajlovski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>