Svet

Region

Jimmy Jump upao u TV emisiju (Video)

Poznati sportski uljez Jimmy Jump ponovo smišlja raznorazne ludosti. Tako je pre dva dana uletio u studio voditelju vremenske prognoze na mađarskoj televiziji i počeo da viče i navija "Barcelona, Barcelona".

Jimmy Jump upao u TV emisiju (Video)



Igrao je pred kamerama, skinuo kapu pa je pokušao da je stavi voditelju na glavu kako bi ga još malo ometao. On se u nekoliko navrata pridružio Jimmyju i zajedno sa njim navijao, a svoju je prognozu je ipak nekako uspeo da privede, na kraju je Jump jadnog voditelja odvukao napolje iz studija.

Jimmy Jump je u Mađarsku stigao pre nekoliko dana na fudbalsku utakmicu Ujpesta i Ferencvaroša. Tamo je uletio na teren sa zastavom na kojoj je pisalo "Kubala forever" i na taj način odao počast pokojnom mađarskom fudbaleruu koji je igrao za Jumpov najdraži klub, Barcelonu. Nakon izletanja na teren uspeo je čak i da postigne gol, momci iz obezbđenja su uspeli da ga izvedu sa terena. Jump je poznat i po svom pokušaju krađe pehara sa Svetskog fudbalskog prvenstva koje se ove godine održalo u Južnoafričkoj Republici.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>