Region

Svet

Emisija Žene: Naši u belom svetu - Da li će se ikad vratiti?

Emisija "Žene" i danas startuje na TV "Prva", u 15 časova, a fenomenalna voditeljska petorka ugostiće mnoštvo gostiju, što u studiju, što putem video poziva, kako bi zajedno predstavili - naše u "belom svetu".

Emisija Žene: Naši u belom svetu - Da li će se ikad vratiti?



Maja Volk, Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Irina Radović i Nataša Ristić ove subote pokušaće da skinu misteriju sa toga kako je zapravo živeti u inostranstvu, kako se snalaze naši ljudi u svetu i da li su naši u inostranstvu stvarno NAŠI ili svako vodi svoj život za sebe. O ovome će Žene razgovarati sa Igorom Popovićem, pevačem Džakarte, popularne grupe iz 80-ih, zatim sa Miroslavom Milojevićem, koji se posle 10 godina života u Velikoj Britaniji i Italiji vratio u Srbiju i radi kao trener poslovnih veština, a takođe ćete videti i video ispovesti sa svih strana sveta.

Video snimcima će vas pozdraviti Nataša De Luka, nekada poznata tv voditeljka, sada već godinama generalni menadžer velikih modnih kuća u Njujorku, zatim Bojan Zulfikarpašić, prošle godine proglašen najboljim džez pijanistom Francuske i vlasnik titule "viteza", kao i Igor Spasov, montažer i novinar koji poslednjih nekoliko godina živi i radi u Pragu. Takođe, svoje utiske i iskustva podeliće i glumica Jelena Ivanišević, koja inače živi u Švedskoj i agilno radi na promociji kulture Balkana, kao i Gane Ivanović iz Johanesburga, koji je u dalekoj Južnoj Africi nastavio posao u turizmu kojim se bavio i ovde.

Autor: T.I.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>