Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran je povređen kada sazna ko stoji iza neprijateljske firme! (Foto)

Zaljubljeni Sila i Boran-aga posle prave bračne noći provode još romantičnije jutro, međutim, Boran se do srži razočara kada sazna da je Sila vlasnica firme koja želi da naudi njemu i njegovoj porodici.

Serija Sila večeras: Boran je povređen kada sazna ko stoji iza neprijateljske firme! (Foto)



Serija Sila: Obožavaoce će oduševiti novo venčanje Sile i Borana! Tu je i prava bračna noć... (Foto)
Nakon što je odvezao Silu na posao, presrećan Boran i ne sluti da će uskoro saznati vest koja će mu na trenutak zagorčati život. Gizem i on su uvereni da iza firme u Mardinu stoji Džihan pa mladi aga već smišlja način da mu se osveti. Iako je isplanirao romantično veče sa Silom, ubrzo doznaje da je vlasnica pomenute firme niko drugi do - njegova žena!

Serija Sila večeras: Boran i Sila zajedno provode romantično jutro u novoj kući (Foto)
Iako Sila pokuša objasniti Boranu da je to uradila misleći da će joj nauditi, Boran je povređen i zbunjen i ne sluša objašnjenje. No, njihovaće istinska ljubav prevazići i ovu prepreku.



Serija Sila večeras: Boran je oduševio Silu novom kućom i sprema joj veliko iznenađenje! (Foto)
Azad je i dalje depresivan pa nakon razgovora sa Narin saopšti Sili da će se vratiti na posao. Ipak, ovog puta pod drugačijim okolnostima.

U Mardinu su sve više zabrinuti zbog zemljišta i ne smeju odugovlačiti. Dželil utapa tugu u kafani i upada u sve dublje nevolje sa nepoznatim "prijateljima". Sila je uporna i ne odustaje od Emrea pa će je on opet sputati u nameri da mu pomogne. Dok se situacija prividno smiruje, Džihan nalazi dokumenta koja će mu odati važnu informaciju...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>