Region

Svet

Raskid Edina Škorića i Jelene Jovanović nije iznenadio farmere! Simonida Ačević: Raskinuli su još na Farmi!

Edin Škorić i Jelena Jovanović stavili su tačku na svoju ljubavnu vezu samo mesec dana po završetku Farme. To, izgleda, neke njihove cimere sa imanja u Lisoviću nimalo ne iznenađuje.

Raskid Edina Škorića i Jelene Jovanović nije iznenadio farmere! Simonida Ačević: Raskinuli su još na Farmi!



Kraj romanse: Raskinuli Edin Škorić i Jelena Jovanović!
Iako je izgledalo da uživaju u svojoj ljubavi,
Jelena Jovanovi
ć i Edin Škorić okončali su svoju vezu samo mesec dana po završetku rijalitija u kojem su je i započeli. Pojedini bivši farmeri nisu iznenađeni ovom vešću, a među njima je i Simonida Ačević.

Edin Škorić besan na Simonidu: Kentaur od žene! Sramota me je što je nisam vređao!
"Njih dvoje su raskinuli još na Farmi, samo je o tome trebalo i sve nas da obaveste", ovako je Simonida za "Pulsonline" prokomentarisala ovaj raskid i dodala da se potvrdilo njeno mišljenje da patološko stanje nije isto što i ljubav.

Simonida je još dodala da očekuje da Jelena sada kontaktira osobe od kojih se zbog veze sa bivšim odbojkašem udaljila, kao što su Ivan Marinković, Lepi Mića i Aleksandar Marinković Japa.

Jelena Jovanović brani Edina Škorića: Obrisaću sve one koji govore ružno o njemu!
Bivša misica Marijana Leontijević je bila razlog sukoba Edina i Jelene tokom rijalitija. Na pitanje da li je već to bio znak da je ta veza imala pukotine i kako ona sve ovo komentariše, Leontijevićeva je dala pomalo diplomatski odgovor.

Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili tri meseca veze: Tek smo počeli! (Foto)
"Edin i Jelena su mi jako dragi farmeri, oduvek sam imala lepo mišljenje o njima i podržavala njihovu vezu. Žao mi je što su raskinuli i što više nisu zajedno. Ja im zaista želim svu sreću. Međutim, opet se potvrdilo da veze na farmi nisu realne i da je mnogo drugačije bez kamera. Život se nastavlja, a ja im želim puno sreće u ljubavi i karijeri", kazala je Marijana.

Aleksandru Stojković Džidžu vest o razlazu njenih bivših cimera nimalo ne dotiče. "Iskreno, ne zanima me njihova veza, mada sam mislila da će duže opstati! Želim im svu sreću sveta", poručila je Džidža.

Autor: T.I.
Izvor: Pulsonline
Foto: Ilustracija/Facebook/Jelena Lj. Jovanović, Facebook/Simonida Ačević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>