Region

Svet

Edin Škorić besan na Simonidu: Kentaur od žene! Sramota me je što je nisam vređao!

Posle izjave Simonide Ačević da je Jelena Jovanović sklona svom polu, pevačicin dečko Edin Škorić besno je prokomentarisao da mu je žao što Simonidu nije pljunuo tokom rijalitija, a pored toga je nazvao kentaurom.

Edin Škorić besan na Simonidu: Kentaur od žene! Sramota me je što je nisam vređao!



Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaku priliku: Odbojkaš spopao pevačicu tokom reklama!
"Čitam jutros šta je onaj kentaur od žene Simonide izjavio za Jelenu. Tuga i žalost šta su ljudi sve spremni da kažu za sliku u novinama. Nikad je nismo vređali, prozivali, psovali, a ona sve najgore o nama. Otvori se, zemljo! Stid me je i sramota što je nisam pljuvao u lice i vređao 120 dana. Zaslužila je sve uvrede koje je dobila od drugih farmera. Bljak!", besno je prokomentarisao Edin Škorić, a zatim je dodao: "Od milijardu načina da budeš u novinama, izabereš taj da budeš loš čovek?! Šta je s mozgom?", zapitao se sportista.

Danimir Vajs i Simonida Ačević se pomirili: Zajedno u provodu do jutra (Foto)
Podsetimo, Aćevićeva je za nedeljnik "Skandal" rekla da se Jelena Jovanović na nju naljutila jer je primila Japu u krevet, a nakon toga i Ivana Marinkovića, pa sumnja da je Jovanovićeva naklonjena istom polu.

"Nikada mi nije oprostila što sam primila Japu u krevet još prvo veče kada je došao, a nju je iskulirao. Posvađala se i sa Ivanom Marinkovićem kada nas je videla u istoj situaciji, ni njemu nije oprostila ljubav prema meni. Pričala je o svojim biseksualnim sklonostima na farmi ", rekla je Simonida Ačević, čime je veoma naljutila Jeleninog dečka.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>