Region

Svet

Region

Branko Tomović pored Kifera Saterlenda u nastavku serije 24

Branko Tomović, glumac srpskog porekla, inače rođen u Nemačkoj, staće rame uz rame sa holivudskom zvezdom Kiferom Saterlendom, te zaigrati u čuvenoj akcionoj seriji "24".

Branko Tomović pored Kifera Saterlenda u nastavku serije 24



Branko Tomović: Za razliku od Nikole Tesle, ja mrzim golubove! (Foto)
Tridesettrogodišnji glumac Branko Tomović nastavlja uspešno da gazi putem svoje internacionalne karijere. Posle uloge Nikole Tersle i angažmana u filmu Breda Pita "Fury", ovaj glumac srpskog porekla pokazaće se i u čuvenok akcionoj seriji "24", u kojoj glavnog junaka Džeka Bauera igra holivudska zvezda Kifer Saterlend.

Inače, tokom čuvenog Super Boula, TV Fox je svojim gledaocima omogućio da zavire u novu epizodu serije "24" koja će debitovati 5. maja. Snimana na ulicama Londona, uz neizostavno puno akcije, ova epizoda podsetiće publiku kako je to nekada bilo kada je 2001 serija počela sa emitovanjem.

U novoj verziji serije, Džek Bauer (Kifer Saterlend) je begunac kojeg juri CIA, a pomažu mu brojni operativci, kompjuterski tehničari i agenti. Poedr Branka Tomovića, uloge će tumačiti i Bendžamin Bret, Džajls Meti, Meri Lin Rajskub. U seriji će se pojaviti i Stiven Fraj, slavni britanski komičar i glumac.

Tomovića je nedavno magazin "Icon" prozvao jednom od pet zvezda u usponu na sceni, a uskoro će predstaviti film "Fury" u kojem igra pored Breda Pita. Snima i triler sa duhovima "Entitet", a igraće i Nikolu Teslu.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/ScreenShot YouTube, Twitter/TeslaTheMovie

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>