Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop na projekciju filma Hobit: Šmaugova pustošenja (Video)

Distributerska kuća Tuck i portal Svet Plus poklanjaju svojim čitaocima ulaznice za projekciju filma "Hobit: Šmaugova pustošenja" u bioskopu Tuckwood.

Vodimo vas u bioskop na projekciju filma Hobit: Šmaugova pustošenja (Video)



Američka Prevara uskoro u bioskopima: Pogledajte inserte iz filma (Video)
Za troje najbržih koji u avanturističkom duhu žele započeti predstojeći vikend i svoje ime, prezime i kontakt telefon pošalju na mail naše redakcije [email protected] osvojiće po dve ulaznice za današnju projekciju "Hobita" u Tuckwoodu sa početkom u 17:10 sati.

Robocop u bioskopima od 28. februara! Zločin ima novog neprijatelja! (Foto+Video)
U centru dešavanja drugog dela trilogije je ponovo Bilbo Bagins, a o svom liku glumac Martin Frimen kaže: "On je i dalje ista osoba koja je i bila, on je i dalje preplašen. On nije borac ili avanturista po prirodi. Ali, kada se nađe u klopci zastrašujućih bića koja žele da ga ubiju i pojedu, kod njega se dešavaju neverovatne promene. Bilbo pronalazi hrabrost za koju ni on, a ni drugi nisu verovali da je poseduje".

Film "Hobit: Šmaugova pustošenja" najočekivaniji je film u prethodnoj godini, a nominovan je za predstojeću dodelu Oskara u kategorijama: montaža zvuka, miks zvuka i vuzuelni efekti.

Pogledajte trejler:



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>