Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Ranjeni Boran gubi svest, Sila ugleda prizor koji joj slama srce (Foto)

U večerašnjoj epizodi serije Sila Boran će se naći u opasnosti pošto Džihan saznaje da je Sila trudna, te besan zbog neuspeha njenog ubistva planira nova pravila igre.

Serija Sila večeras: Ranjeni Boran gubi svest, Sila ugleda prizor koji joj slama srce (Foto)



Serija Sila večeras: Boran-aga ranjen, prima metak umesto voljene Sile
Nakon što biva ranjen i spašava Silu, Boran-aga odvodi malog Mehmeta sa Silinog imanja te u putu usled velikog gubitka krvi ostaje bez svesti. Emre u međuvremenu želi da tuži Borana pa ocu saopštava da će ga prijaviti policiji, ali Azad čuje razgovor i uz pretnju ga odgovara od toga.

Boran moli Mamuta da mu oda ko je naručio Silino ubistvo, međutim, ovaj mu, strahujući od Džihana, samo zagonetno stavlja do znanja da je neko njemu jako blizak, uveren da bi mu Džihan presudio ako kaže. Džihan razočaran besni na Mamuta i utom ga čuje Zinar-aga pa naslućuje da opet stvara probleme. Saopštava mu da je Sila trudna, ali Džihan ponovo pravi spletku.

Serija Sila: Pogledajte kako Boran-aga i Sila igraju uz hit Lepe Brene! (Video)
I dok se Boran-aga u jako lošem stanju sukobi sa emocijama prema Sili i običajima plemena Gendžo, Silina porodica ne sluti da je saznao da će postati tata te smatra da bi bilo preko potrebno da mu kažu.



Na drugom kraju Istanbula, Silin voljeni gubi svest u kolima na obližnjem parkingu. Ona to saznaje i zabrinuto sa Azadom odlazi da ga pronađe. Abaj i Gizem stižu pre njih i vode Borana u Gizemin dom gde mu njen prijatelj vadi metak. Narin predoseća da joj je brat loše, a ushićena Sila i ne sluti da će ugledati prizor koji će joj slomiti srce. Ona i Azad stižu do onesvešćenog Borana, međutim Sila se razočara kada vidi da Boran već leži u Gizeminom krilu...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>