Region

Svet

Simonidu Ačević Kinezi angažovali kao prevodioca

Simonida Ačević, iako je dobila ponudu da snimi porno film koju je ozbiljno uzela u razmatranje, ipak će taj egzibicionistički projekat morati da sačeka, jer se ona upustila u druge poslovne poduhvate. Tako, bivša farmerka postaje prevodilac za kineski jezik.

Simonidu Ačević Kinezi angažovali kao prevodioca



Učesnica rijalitija Farma 5, Simonida Ačević, nije samo vlasnica jutjub hita "Hopa-cupa", već i veliki poznavalac kineskog jezika, budući da je završila studije istog. Upravo u tom pravcu teći će njena daljna karijera, budući da ju je angažovala jedna kompanija iz Kine, koja želi da otvori svoje predstavništvo u Beogradu, i to kao prevodioca za kineski jezik.

"Simonida se nikada u potpunosti nije posvetila profesiji za koju se školovala, već muzici, sve dok nije dobila ponudu preko svojih prijatelja da bude prevodilac. Oni su je predložili Kinezima, jer znaju da je studirala kineski jezik i da je trenutno bez posla", otkrio je izvor za "Alo".

"Nedavno su je pozvali i organizovali sastanak, na kome su se dogovorili da je angažuju kao prevodioca. U pitanju je jedna kineska firma koja želi da svoje poslovanje proširi u našoj zemlji. Naravno, Simonida se neće odreći muzike i javnog života, ali neće odbiti ni ovu firmu, jer je u pitanju veoma dobra ponuda", priča izvor blizak Simonidi.

Ačevićeva ove navode nije demantovala, ali je ostala zagonetna.

"Ne bih mnogo da pričam o tome! Nisam još potpisala ugovor i ne bih da pričam kako ne bih izbaksuzirala, ali ću vam samo reći da je tačno sve što ste čuli", kazala je Simonida.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>