Ostalo

Sme�no

Helikopter kamera: Džepni portabl nosač za kameru koja vas prati kao kućni ljubimac (Foto)

Portabl nosač za kameru, koji skoro da možete nositi u svom džepu sada može nositi u vazduhu kameru težine i do pola kilograma, a upravljanje je više nego jednostavno. Pravim ljubiteljima kamere, postaće "najbolji prijatelj", odnosno kućni ljubimac.

Helikopter kamera: Džepni portabl nosač za kameru koja vas prati kao kućni ljubimac (Foto)



Pebble pametni satovi postaju još pametniji: Mini kompjuter na ručnom zglobu (Video)
Naime, "džepni trut" kako je nazvana ova stvar, jeste spravica koja nosi video kameru u vazduhu i omogućava snimanje sa visine, dok se sa njom upravlja Android telefonom ili tabletom. Napravljena je od plastike visokog uticaja i ugljeničnih vlakana, kako bi "preživela" u slučaju padanja. Baterije koje koristi Pocket Drone održavaju ga u vazudhu punih 20 minuta snimanja. Ovo je zapravo vrlo ekonomičan način za profesionalce, s obzirom da ovako kompaktan proizvod dolazi po ceni od 450 dolara. Ako dodate još sto dolara može se napraviti prava akciona kamera.



Noseća leteća mašina zahtevala je velike investicije kako bi dostigla svoj cilj, a sada može da nosi akcionu kameru kao što je "GoPro" kako bi snimala iz vazduha, a toliko je kompaktna da je odmah postala pravi hit. Ono što je zaista zanimljivo, za nju ćete se vezati kao za svog kućnog ljubimca, ako ste pravi ljubitelj kamere.

Naime, Pocket Drone se kontroliše pomoću Android telefona ili Tableta, a sve to obuhvata i funkciju "Follow me", odnosno "Prati me". Ako je iskoristite, neće biti potrebe da upravljate vašim Pocket Dronom već će on sam pratiti telefon ili tablet sa kojim je povezan, kao verni kućni ljubimac.

Autor: M.P.
Foto: AirDroids

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>