Svet

Region

Ešton Kučer prosi Milu Kunis uz prsten vredan čak 2,9 miliona dolara

Eštonu Kučeru, kako je konačno priveo kraju razvod od Demi Mur, put je slobodan da zaprosi svoju devojku Milu Kunis, što će i uraditi, i to prstenom vrednim čak 2,9 miliona dolara.

Ešton Kučer prosi Milu Kunis uz prsten vredan čak 2,9 miliona dolara



Prema pisanju američkih medija, holivudski glumac Ešton Kučer će zvezdu "Veselih sedamdesetih", 30-ogodišnju Milu Kunis, zaprositi vrlo uskoro. "On je njenu ruku najpre zatražio od njenog oca, i to na venčanju Milinog brata u decembru. Takođe, naručio je izuzetno redak dijamant za izradu prstena", otkrio je izvor blizak ovom paru.

Tridesetpetogodišnji glumac je, prema priči izvora, zatražio od prestižnog dizajnera luksuznog nakita da kreira prsten specijalno za Milu, i to od 18-okaratnog zlata sa ugrađenih 25 ružičastih dijamanata. A to zadovoljstvo koštaće ga 2,9 miliona dolara.

Inače, Mila i Ešton se poznaju odavno, jer su karijeru zajedno počeli u seriji "Vesele sedamdesete". U ljubavnu vezu ušli su tek 2012. godine, a istu obznanili prošle godine. Navodno je Ešton Milu hteo da zaprosi i mnogo ranije, ali ona za to nije htela ni da čuje dok se njegov razvod od Demi Mur i formalno ne finalizuje.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>