Region

Svet

Filip ubio Kseniju zbog abortusa?!

Kako "Alo" nezvanično saznaje, mogući razlog zbog koga je došlo do tragedije je saznanje crnogorskog manekena da je Ksenija Pajčin u subotu prekinula trudnoću.

Filip ubio Kseniju zbog abortusa?!



Vest koju je Ksenija htela u nedelju da saopšti svom dečku Filipu i kako bi konačno stavila tačku na njihovu vezu iz koje je želela da izađe.

U nedelju buka koja se čula bila nesnošljiva. On je uporno govorio „ali ja tebe volim“, a ona „ne trebam ti ja, bre, u životu, šta ću ti ja, lepo ti, bre, kažem“. Nakon toga su se i potukli... Međutim, niko nije očekivao ovu tragediju, jer su se i pre svađali, a potom ih vidite kako se nasmejani šetaju - kaže stanarka zgrade u Nikšićkoj 6 na Voždovcu, gde se i dogodila tragedija.

Kako izvor navodi, intenzivne svađe Ksenije i Filipa počele su po njegovom povratku sa Cetinja.Filip je od svojih prijatelja saznao da se Ksenija tajno dopisuje sa bivšim dečkom koji je inače oženjeni fudbaler.

Iako je tvrdila da je prekinula trudnoću, jer ne želi da pravi pauzu u karijeri,  Filip je besneo jer je verovao da je prekinula trudnoću zato što nije znala da li je dete njegovo ili od pomenutog fudbalera.

U nedelju ih je razdvojila policija, ali ništa u Filipovom ponašanju narednih dana nije nagoveštavalo tragediju. U noći pre ubistva i samoubistva, bivši partneri su se čak i dopisivali, ne razmenivši nijednu ružnu reč.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>