Svet

Region

Koko Ti lansirala svoju kolekciju seks igračaka: Upoznajte vaše nove najbolje prijatelje! (Foto)

Koko Ti, supruga repera Ajs Tija, nastavlja da diže prašinu u javnosti, te nakon golišavih fotografija na kojima voli da pokazuje svoje obline, Plejbojeva zečica sada se pohvalila svojim novim poduhvatom: seksi igračkama koje je sama kreirala!

Koko Ti lansirala svoju kolekciju seks igračaka: Upoznajte vaše nove najbolje prijatelje! (Foto)



Pogledajte kako Koko Ti zateže zadnjicu (Video)
Tridesetčetvorogodišnja Koko Ti, Amerikanka srpskog porekla (po babi i dedi s majčine strane), proširila je svoju delatnost. Plejboj zečica, fitnes model, učesnica rijaliti šou programa, glumica, od skoro vlasnica sopstvene modne linije, sada je svoj opus obogatila novim proizvodima: igračkama "za odrasle"!

Naime, supruga Ajs Tija je svojoj kolekciji odeće pridodala još nešto: seks igračke, ili kako ih je ona nazvala - proizvodi za zadovoljstvo. "Upoznajte vašeg novog najboljeg prijatelja", poručila je Koko svim damama pozirajući ispred "kolekcije zadovoljstva", koju čine raznorazne "spravice" i pomagala tematski izrađeni u pink i crnoj boji.


Inače, Nikol Ostin, iliti Koko Ti, je kao fitnes model u poslednje vreme javnost čašćavala video snimcima kako u oskudnim bikini varijantama naporno trenira, dok svaki, pa i najmanji mišić na svom telu na izvol'te izlaže svakom zainteresovanom oku. Ovog puta, ona je takođe rešila da se posveti telu, ali ne besomučnom mučenju istog u teretani, već njegovom zadovoljstvu. Njeni "novi najbolji drugari", deo kolekcije "Lucious", u prodaji će se naći od marta, a oni stidljiviji mogu ih poručiti i online.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>