Svet

Region

Skarlet Johanson se požalila na Parižane: Oni su nevaspitani i agresivni!

Skarlet Johanson, jedna od najseksepilnijih glumica, inače udata za Francuza, iskoristila je priliku u jednoj emisiji da kaže sve što misli o otadžbini svog supruga. Kako se pokazalo, nema baš pozitivno mišljenje.

Skarlet Johanson se požalila na Parižane: Oni su nevaspitani i agresivni!



Budući da je udata za francuskog novinara Romana Dorijaka, holivudska glumica Skarlet Johanson veliki deo svog vremena provodi u "gradu svetlosti", i to ne baš sa zadovoljstvom, jer o Parižanima i nema baš najlepše mišljenje.

"Nakon mog dolaska, mislila sam da je sve što se govorilo o neotesanosti Parižana laž. Činilo mi se da su predivni! Kada su shvatili da sam došla da ostanem, verovatno su sebi rekli da mogu ponovo da budu ono što zaista jesu - nevaspitani", kazala je Johanson.

"Obožavam da se šetam, ali je to malo frustrijajuće", navela je ona, objasnivši da je pešaci u Parizu stalno guraju i gaze.

"Ja sam Njujorčanka, što znači da sam stručnjak za hodanje ulicom. Treba se kretati tako da izbegnemo jedni druge, to je prava koreografija", rekla je glumica, dodavši da je na pariskom pločniku postala i sama agresivna prema ljudima. Valjda po onom "s kim si takav si".

Autor: T.I.
Izvor: Tanjug
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>