Region

Svet

Lepa Brena želi holivudsku frizuru: U Srbiju dovodi frizera Mirande iz serije Seks i grad!

Lepa Brena ima obožavaoce širom sveta, a jedan od njih je i slavni frizer hrvatskog porekla Neven Radović, koji je zadužen za frizure najpoznatijih holivudskih glumica. Sada, njegovim veštim rukama svoju kosu prepustiće i Brena.

Lepa Brena želi holivudsku frizuru: U Srbiju dovodi frizera Mirande iz serije Seks i grad!



Neven Radović frizer je poreklom iz Karlovca koji je pratio svoj američki san, i ostvario ga: danas, on je jedan od najtraženijih frizera u "Obećanoj zemlji", te brine o kosi i najpoznatijih holivudskih glumica, između ostalih i Sintije Nikson, poznatije kao Mirande iz serije "Seks i grad".

Neven, koji sarađuje sa najvećim svetskim zvezdama, dolazi u Srbiju specijalno zbog naše, balkanske zvezde: Lepe Brene. Naime, on dolazi specijalno za Brenin koncert u Novom Sadu, koji će se održati 14. februara, na Dan zaljubljenih, u hali Spens.

"Iako frizira brojne svetske zvezde, Nevenu je velika želja da upozna Brenu i prisustvuje njenom koncertu. Zbog toga je već rezervisao kartu i dolazi na dan spektakla. On ne želi da propusti da bude u Spensu, gde će Brena zapevati posle osamnaest godina. Neven već radi na tome da ga prijatelji upoznaju sa njegovom omiljenom pevačicom. U Srbiji će se zadržati samo jedan dan, jer ga čekaju obaveze u Americi. Nije mu teško da za samo 24 sata prevali toliki put kako bi ostvario svoju davnašnju želju", rekla je jedna Nevenova prijateljica za "Kurir".

Inače, Radović u Vašingtonu poseduje najpoznatiji frizerski salon i spa-centar "Nival", u koji svakodnevno svraćaju svetske zvezde kao što su mis sveta Linda Karter, dobitnica nagrade Emi i zvezda serije "Vil i Grejs" Debra Mesing, Kler Dejns, dobitnica Zlatnog globusa za najbolju žensku ulogu u filmu "Terminator", i druge.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>