Region

Svet

Region

DelBoj prokomentarisao Majli Sajrus: Dobili smo ono što smo joj dozvolili!

Majli Sajrus je svojim nastupima i pojavljivanjima u javnosti izazvala mnogo pažnje, pa je čak i čuveni ser Dejvid Džejson, poznatiji kao DelBoj iz "Mućki" prokomentarisao ponašanje popularne mlade pevačice.

DelBoj prokomentarisao Majli Sajrus: Dobili smo ono što smo joj dozvolili!



Skandalima do vrha: Majli Sajrus proglašena umetnikom godine
Svojim skandalima popela se na sam vrh popularnosti, proglašena je umetnikom godine, a evo i šta DelBoj kaže o tome: "Samo predstavlja ono što smo joj mi dozvolili. Uradila je ono što je htela i slomila je kalup, razumem i zašto. Ipak, mi smo ti koji smo joj dali publicitet i ohrabrivali je, tako da smo sada svim mladim devojkama dali model koji će pratiti i misliti da je to pravi način za privlačenje muškaraca", kaže glumac.

Sem toga ser Dejvid Džejson komentariše i kako bi cela situacija izgledala u njegovo vreme: "Davno nekada, kada biste uradili nešto tako, skinuli bi vas sa programa. Niko se ne bi usudio da to prikaže na televiziji, jer takvo ponašanje uništava i standarde i ljubaznost, manire i moral. Takvo ponašanje spušta nas sve niže i umesto da nas umetnost inspiriše i natera da gledamo gore, mi padamo sve niže i niže.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>