Region

Svet

Bojana Rajić: U mom životu postoji samo jedan muškarac!

Bojana Rajić, uskoro i zvanično bivša supruga Vladimira Stojkovića već neko vreme ne silazi za naslovnih strana, što zbog razvoda što zbog muškaraca sa kojima se navodno upustila u vezu nakon raskida sa golmanom.

Bojana Rajić: U mom životu postoji samo jedan muškarac!



Vlasnica nedavno otvorenog koncept-stora "Pearls & Trash" dovedena je u vezu sa neimenovanim oženjenim muškarcim, koji joj navodno ispunjava sve želje, budući da je finansijski poprilično dobro potkovan. Međutim, popularna manekenka Bojana Rajić se oglasila na Fejsbuku, čiji je aktivni korisnik, kako bi demantovala ove navode.

"Prvo su pisali da jedan "sponzor" (termin kojeg se gadim) finansira otvaranje butika, pa dva meseca kasnije su mi našli drugog koji takodje finansira otvaranje tog istog butika. Samo niko da spomene Sonju Lazetić, moju poslovnu partnerku i jedinog stvarnog co-ulagača u Pearls&Trash. Toliko o tome. Jednom za svagda!", napisala je Bojana,  da bi istog dana rekla i da ne postoji drugi muškarac u njenom životu, sem sina Lava.

"Nemam muža, nemam dečka, ni oženjenog ni neoženjenog. Imam sina i on je jedini muškarac u mom životu. Znam da nije zabavno, ali svrha mog postojanja i nije da zabavljam "raju"!", završila je manekenka.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>