Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Ponosan sam što sam kao bivši muž došao do finala! Goci čestitam na veridbi!

Ivan Marinković, koji je u rijaliti Farma ušao kao bivši muž Goce Tržan, kaže da je ponosan što je došao do samog finala iako nema VIP zanimanje, te da bivšoj supruzi čestita na verdibi.

Farma 5: Ivan Marinković - Ponosan sam što sam kao bivši muž došao do finala! Goci čestitam na veridbi!



Ivan Marinković u rijalitiju Farma 5 došao je do samog finala, te kaže da je na to vrlo ponosan, iako je na imanje u Lisović jedini pristigao bez ikakvog VIP zanimanja, već isključivo kao bivši muž popularne pevačice Goce Tržan.

Izbačen sa Farme 5: Ivan Marinković prvi napušta imanje u superfinalu!
"Ponosan sam na sebe jer me je publika dovela do kraja Farme, iako nisam ni glumac, ni pevač, već nečiji bivši muž! Mislim da do sada nije postojala osoba koja je sa ovakvim profilom ušla na imanje, a publiku sam osvojio svojom ličnošću. Mnogo je teško na Farmi, ko nije bio ne zna i bilo je potrebno da se nađe granica kontrole, rekao je Ivan Marinković za "Telegraf".

On je takođe kazao da mu, iako je gradsko dete, spavanje u štali nije predstavljalo nikakav problem. "Ja jesam gradsko dete, ali nikada nisam živeo u nekom izobilju, pa da mi toliko teško padne slama ili poljski ve-ce, na to sam se odmah po ulasku navikao", kazao je Marinković.

On ističe i da mu nije smetalo kada je njegova bivša supruga Goca Tržan ušla na imanje kao gost, niti da je imao utisak da su sve oči bile uprte u njih dvoje.

"Ja sam se to veče osećao kao ravnopravan farmer kao i svi ostali, znam da je to bilo jako gledano. Ja nju doživljavam kao svoju bivšu ženu i veoma je poštujem, slutio sam da će ući na Farmu u nekom trenutku", iskreno je kazao.

Inače, Marinkovića je po izlasku iz rijaliija sačekala vest da se Goca verila za svog momka, inače bubnjara iz njenog benda, Rašu Novakovića. On je na to odregovao sasvim mirno, uz komentar da joj želi sve najlepše u predstojećem braku.

"Naravno da nisam znao za veridbu, bio sam četiri meseca na "Farmi", nemam nikakva negativna osećanja prema tome. Goca je moja bivša žena i majka mog deteta i to mi je najvažnije. Želim joj apsolutno svu sreću u životu, i ako su se verili, daj bože da uđe u novi brak", rekao je Ivan Marinković.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>