Region

Svet

Farma 5: Aki Marković ne oprašta - Neću ponovo biti sa Sarom!

Andrija Aki Marković ne može da preboli odnos Sare Trajanović i Ivana Marinkovića koji se razvio na Farmi 5 i pre i posle njegovog ulaska na imanje, a zatim i izbacivanja.

Farma 5: Aki Marković ne oprašta - Neću ponovo biti sa Sarom!



Farma 5: Sara Trajanović - Aki nema devojku! Verujem da ćemo biti zajedno!
Iako Sara uporno tvrdi da Aki nema devojku i da će se pomiriti, pevač sa druge strane ne pristaje na vezu sa Sarom i dodaje kako mu spekulacije i njeni pozivi dodatno komplikuju vezu koju već ima sa devojkom koju je upoznao na nastupu u Nemačkoj.

"Ne mogu da oprostim Sari odnos koji je imala sa Ivanom Marinkovićem. Previše je bila bliska sa njim i time je ubila sve što sam osećao prema njoj. Kada je izašla, pozvala me je i rekla da želi da bude sa mnom. Imam devojku i to sa Sarom mi sada pravi probleme", rekao je Aki.

Farma 5: Sara Trajanović crkla od smeha gledajući snimak Ivana kako pati za njom!
Sa druge strane, Sara otvoreno priča o tome kako je zaljubljena u Akija i kako će učiniti sve da bude sa njim, dok o Marinkoviću ima izuzetno lepo mišljenje i planira da njihov prijateljski odnos nastavi da neguje i po završetku Farme: "On se izjasnio da je zaljubljen u mene i to mi prija, kao i svakoj ženi. U životu još nisam doživela da se neko tako bori, kao lav, od prvog do poslednjeg dana. On se borio i dugujem mu da porazgovaramo o svemu i ostanemo u fer i korektnim odnosima. Ništa više od toga neće biti između nas", rekla je iskreno Sara.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>