Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović crkla od smeha gledajući snimak Ivana kako pati za njom!

Sara Trajanović u studiju je čekala da pristignu večeras izbačeni farmeri, te odgovarala na pitanja koja su se mahom ticala njenog odnosa sa Ivanom Marinkovićem, a o kojem je dovoljno rekla svojim neobuzdanim smehom.

Farma 5: Sara Trajanović crkla od smeha gledajući snimak Ivana kako pati za njom!



Sara Trajanović večeras je više puta ponovila da je i dalje zaljubljena u Andriju Akija Markovića, i da je pomirenje sa mladim pevačem na pomolu. Međutim, svima je interesantan i njen odnos sa Ivanom Marinkovićem, o kojem je Sara dovoljno rekla svojim smehom i cerekanjem.

Naime, u jednom momentu pušten je intervju Ognjena sa Ivanom, u kojem je Marinković naravno opet ponavljao da je zaljubljen u Saru, da mu je jako teško palo kada je napustila imanje, i da je zapravo voli. Takođe, rekao je i da za nju čuva čokoladnu bananicu.

Po završenom intervjuu, voditeljka Aleksandra Jeftanović pitala je Saru da prokomentariše Ivanove reči, na šta je manekenka počela neobuzdano da se smeje. Zapravo, ona se od smeha zacenila, te nije uspevala da prozbori ni jednu reč. "Molim te, ponovi mi pitanje", rekla je kada je došla do daha, a po ponovljenom pitanju opet se zacerekala, pa krenula da zamuckuje. "Da, znam za čokoladnu bananicu... šta si me ono pitala?!", opet je rekla Sara, što je voditeljku malo izvelo iz takta. "Pa neću. Stvarno neću. Nemoj sad da se svi pravimo ludi u studiju", rekla je Aleksandra, na šta je Sara opet počela da se smeje.

Kada je videla da se među publikom u studiju već stvorilo i negodovanje, onda se uozbiljila, pa kazala: "Dugujem Ivanu da porazgovaramo, ali više od prijateljstva neće biti ništa. Zaljubljena sam u drugog", bez pogovora je rekla Trajanovićeva.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>