Region

Svet

Željko Šašić na sudu se bori za svojih 5.000 evra: Prodao auto za koji nije dobio ni paru!

Pevač Željko Šašić već godinu dana na sudu nastoji da naplati svoj novac, a kako veruje da je pravda spora, ali dostižna, tako smatra i da će odneti pobedu u ovoj sudskoj bitki.

Željko Šašić na sudu se bori za svojih 5.000 evra: Prodao auto za koji nije dobio ni paru!



Željko Šašić, osim što zabavlja široke narodne mase  u šouu Tvoje lice zvuči poznato, on bojuje bitku i na sudu! Naime, pevač već skoro godinu dana pokušava da dobije sudski proces i naplati pola miliona dinara od čoveka kojem je prodao svoj stari automobil.

"Željko je prodao automobil za 5.000 evra u dinarskoj protivrednosti i dogovor je bio da sačeka sa uplatom. Međutim, kako mu kupac nije doneo dogovorenu sumu, odlučio je da ga tuži", rekao je izvor blizak Šašiću.

Pevač je za svoj nekadašnji auto od suda zatražio određivanje privremene mere kojom se zabranjuje otuđenje, opterećenje, kao i podnošenje zahteva za registraciju vozila.

Na sajtu suda piše da je do sada održano osam ročišta na kojima Šašić pokušava da dobije isplatu duga. "Pravda je spora, ali dostižna. Ja sam uvek u pravu. Svaki put kada sam nekoga tužio, dobio sam. Ovde je sve jasno i ne želim da o ovome pričam za medije. Predmetu je mesto na sudu, i očekujem da će tamo biti i rešen u moju korist", rekao je Željko Šašić za "Blic".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>