Region

Svet

Aca Lukas poručio Željku Šašiću: Tvoj problem je što si ostao bez žene!

Nakon izjave Željka Šašića u emisiji kod Ognjena Amidžića, kako bi voleo da porazgova sa Acom  i Sonjom, oglasio se i Lukas koji je rekao da njih troje nemaju o čemu da razgovaraju i poručio svom kolegi da je sam kriv što je izgubio ženu.

Aca Lukas poručio Željku Šašiću: Tvoj problem je što si ostao bez žene!



Željko Šašić: Ja sam raspoložen za razgovor sa Acom Lukasom i Sonjom!
Šašić je u jednom delu emisiji pričao o bivšoj supruzi Sonji i njenom sadašnjem suprugu Aci. On je, između ostalog, rekao da mu je bilo teško kada je čuo da će se ona opet udati: "Raspoložen sam da pričamo kad god oni hoće, ako ima o čemu da pričamo. A imamo o čemu da pričamo. To nije nikakva tajna", rekao je Željko.

Aca Lukas iznerviran izjavom svog kolege Željka Šašića izjavio je kako njih troje nemaju o čemu da pričaju i poručio pevaču da je sam kriv što je ostao bez žene.

"Sve vreme pokušava da se napravi jadan, ali nije jadan zbog mene. Ono što nije rekao je da smo Sonja i ja počeli da se zabavljamo pet godina nakon njihovog razvoda. Moram da mu objasnim jednom za sva vremena, da je to što je ostao bez žene njegov problem i da nema nikakve veze sa mnom", rekao je Lukas i dodao da se ni on ni Sonja ne pronalaze u Željkovoj novoj pesmi "Mali je ovo grad", za koju je Šašić rekao da je posvetio bivšoj ženi.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Aca Lukas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>