Region

Svet

Željko Šašić žrtva pljačke u diskoteci u Bijeljini!

Željko Šašić doživeo je nedavno pravu neprijatnost, kada mu je u diskoteci u Republici Srpskoj ukraden ceo honorar, isplaćen pre ugovorenog nastupa, koji se sa njegovim ličnim stvarima nalazio u prostoriji iza bine.

Željko Šašić žrtva pljačke u diskoteci u Bijeljini!Pevač nije ni pomišljao da će se neko usuditi da uđe u deo gde je sa sigurnošću ostavio te večeri svoje lične stvari, uključujući i priličnu svotu novca koju mu je vlasnik isplatio pre odrađene "tezge".

"Šašić je gostovao u jednoj diskoteci nadomak Bijeljine i, iako nije običaj da pevač dobije honorar pre nego što završi tezgu, gazda je isplatio Željka pre nego što je počeo da peva. Ne sluteći ništa, Željko je bio izuzetno raspoložen, pevao i zabavljao publiku, a onda je negde na pola nastupa napravio pauzu", objašnjava izvor.

"Željko je uzeo torbicu u kojoj su bile cigarete, ključevi od stana, dokumenta... Čim je otvorio torbu da uzme paklicu, primetio je da mu je novac nestao. U prvi mah pomislio je da je u pitanju neka neslana šala, ali kako je vreme odmicalo, shvatio je da je pokraden! Članovi benda s kojima je nastupao predložili su mu da alarmira osoblje diskoteke, ali on to nije učinio, već je nastavio da odrađuje posao kao da se ništa nije ni dogodilo. Jedina sreća je što mu nisu uzeli ostale lične stvari koje su se nalazile u torbi."

Željko Šašić je potvrdio priču, ali nije želeo da imenuje diskoteku u kojoj se dogodio peh: "To je bilo pre ovih velikih poplava koje su zadesila celi region. Bilo, ne ponovilo se".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>