Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas - Volela bih da dočekam Novu godinu na Farmi!

Pevačica Vesna Rivas je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem razgovarala o svom tajnom zadatku da dezinformiše farmere, a onda se pohvalila kako je njen zadatak na Farmi dobro ispunila.

Farma 5: Vesna Rivas - Volela bih da dočekam Novu godinu na Farmi!



Naime, Vesna kaže da je odlično ubedila farmere kako će ostati na imanju do trećeg januara, pa je onda prokomentarisala situaciju sa video porukama koje su farmeri dobili od svojih najbližih. Ona je ispričala kako su tada svi pričali da će napokon videti svoje porodice trećeg januara.

"Da ne misle ljudi koji ovo gledaju da ja tako odlično lažem. Ja samo farmerima serviram ono što bih ja volela da čujem i da doživim", rekla je Vesna i onda objasnila kako bi joj bilo drago da Novu godinu dočeka na Farmi. "Ovo je već peta Farma, to je neka naša priča...", pričala je pevačica Ognjenu.

Kasnije se osvrnula i na Jelenu Golubović za koju kaže da je obožava i da joj je genijalno što je Jelena u "nekom svom filmu i u svojoj priči", ali je primetila paniku kada je rediteljka postavljena za slugu, komentarišući frku farmera zbog kraja pete sezone.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>