Region

Svet

Farma 5: Majka Ivana Marinkovića - Sara mi se uopšte ne dopada! Nije za mog sina!

Sinoć, pred vanredno izbacivanje, farmere su u studiu bodrili njihovi najbliži, te je tako kao podrška Ivana Marinkovića bila njegova majka.

Farma 5: Majka Ivana Marinkovića - Sara mi se uopšte ne dopada! Nije za mog sina!



Majka Ivana Marinkovića sinoć je u studiu u Šimanovcima bodrila svog sina, pa je bila upitana i za odnos njenog sina sa manekenkom Sarom Trajanović S obzirom da Ivan već mesecima izjavljuje da je zaljubljen u lepu manekenku, svi su sa nestrpljenjem iščekivali da čuju kakvo mišljenje njegova mama ima o potencijalnoj snajki. Ipak, niko nije očekivao da Sara, koja je osvojila srce Ivana Marinkovića, toliko nije po volji njegovoj mami.

"Meni se Sara uopšte ne sviđa, i mislim da nije za Ivana. Previše je bučna, i samo želi pažnju. A Ivan uopšte nije taj tip da samo poklanja pažnju. Vidim da je mazi i pazi, ali se meni ona nimalo ne dopada", kategorično je rekla gospođa Marinković.

"Ivan ne voli mnogo da poklanja pažnju, a ona je željna toga. zato ona čas dođe čas ode, a on je sve vreme tu", kazala je Ivanova mama i zaključila da je sasvim razumljivo i očekivano što se ništa između njih nije desilo dok su, kao osvojenu nagradu, boravili u hotelskoj sobi.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>